Malzemeler
Erişte
1 demet maydanoz
1 paket krema
2 diş sarımsak
Tuz
Tereyağı
Zeytinyağı
Hazırlaması
Erişteleri içine çok az zeytinyağı döktüğünüz bol tuzlu su içinde yaklaşık 10-15 dakika haşlayın.
Küçük bir tencere içinde 1-2 kaşık tereyağı ertin ve ince dilimlediğiniz 2 diş sarımsağı kavurun. Daha sonra çok ince kıydığınız maydanozları tereyağına atın ve üzerine 1 paket kremayı ekleyip 2-3 dakika kaynatın.
Hazırladığınız sosu ertişteler üzerine ekleyip karıştırın ve sıcak olarak servis yapın.
Pazartesi, Mayıs 22, 2006
Soslu Erişte
gonderen yesimin tarifleri saat 05:54:00
grup Makarnalar
Subscribe to:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 Comment:
Enjoyed a lot! » »
Post a Comment