Bu tarifte Gülriz Suririnin kitabından... Oldukça hafif ve güzel bir tarif
Malzemeler
2-3 adet orta büyüklükte soğan
2-3 adet domates
3- 4 adet kabak
Yarım demet dereotu
1 yemek kaşığı zeytinyağı
4-5 diş sarımsak
Hazırlanması
Soğanları yarım ay şeklinde doğrayın ve tencerenin altına dizin. Domatesleri ince dilimler halinde soğanların üzerine dizin. Kabakları halka şeklinde doğrayarak domatesler üzerine dizin, kabklar üzerine sarımsakları serpin ve zeytinyağını ve tuzu ekleyin.
Kısık ateşte kabaklar tamamen yumuşayana kadar pişirin. Servis tabağına alın ve üzerine bolca dereotu serperek servis yapın.
Salı, Mayıs 02, 2006
kabak yemeği
gonderen yesimin tarifleri saat 13:51:00
Subscribe to:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 Comment:
en kısa sürede deneyeceğim..
Post a Comment