Malzemeler
1 kilo havuç
1 orta boy soğan
1/2 bardak pirinç
1 tatlı kaşığı salça
1 çay bardağı zeytinyağı
Dereotu
Tuz
Şeker
Hazırlaması
Havuçalrı soyup halka halka doğrayın. Havuçları tencereye alın üzerine küçük küçük küçük doğradığınız soğanı, pirinci, salçayı , zeytinyağını, , 1 tatlı kaşığı şekeri ve tuzu ekleyin. Yaklaşık2 bardak su ekleyip havuçlar yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin. Soğuduktan sonra üzerini dereotu ile süsleyerek servis yapın.
Pazartesi, Mart 19, 2007
Zeytinyağlı Havuç
gonderen yesimin tarifleri saat 10:25:00
grup Sebze Yemekleri
Subscribe to:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 Comments:
Post a Comment