Malzemeler
1 orta boy soğan
1 kilo taze fasulye
Yoğurt
Sarımsak
Kırmızı biber
Tuz
1 çayy kaşığı şeker
Hazırlaması
Fasulyeleri ayıklayın ve boylamasına keserek inceltin. Soğanı 2 çorba kaşığı kadar zeytinyağında kavurun. Kavurduğunuz soğanın üzerine tuzu, şekeri ve fasulyeleri ekleyin ve biraz daha kavurun. Daha sonra tencereye 1-2 bardak kaynar su ekleyin ve kapağını kapatarak hafif ateşte fasulyelerin iyice pişmesini sağlayın.
Fasulyeler piştikten sonra üzerini sarımsaklı yoğurt ve zeytinyağında kızdırılmış kırmızı biberle süsleyerek servis yapın.
Perşembe, Mayıs 24, 2007
Fasulyeli Borani
gonderen yesimin tarifleri saat 10:26:00
grup Sebze Yemekleri
Subscribe to:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 Comment:
Askum Bidanem ,
Sen ilave etmeyi birakmişsin ama sitenin poulerligi devam ediyor,
Arkadaslardan destek ve gayret bekliyoruz.
Buranin snalda yasayan ve gelisen bir site olmasini bekliyoruz.
Sevgilerim selamlarimal
Husamettin
Post a Comment