Soğuk Kış günlerinde ne güzel olur kestane kebap...
Kestanenin sadece sokak satıcılarından alındığını veya soba üzerinde pişirildiğini düşünüyorsanız yanıldınız
Kestaneyi evde ocakta pişirmek sanıldığından daha da kolay
Öncelikle kestaneleri iyice yıkayın ve herbirinin üzerine boyuna olacak şekilde keskin bir bıçakla derin kesikler atın.
Kestaneleri suyun içinde en az 1 saat kadar bekletin.
Daha sonra teflon derin bir tencere içine kestaneleri alın ve orta ateşte tencerinin ağzı kapalı olacak şekilde sık sık karıştırarak kestaneleri pişirin. Kestaneler üzerindeki kesikler tam olarak açılıncaya kadar pişirme işlemine devam edin. (Yaklaşık 30 dk)
Sıcak sıcak servis yapın afiyet olsun
Pazartesi, Kasım 13, 2006
Kestane Kebap
gonderen yesimin tarifleri saat 07:15:00
Subscribe to:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 Comments:
Post a Comment