Malzemeler
Havuç
1 tatlı kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı mayonez
Yeteri kadar yoğurt
Yarım limon suyu
Zeytinyağı
Tuz
Dereotu
Hazırlaması
Havuçları soyup, yıkayın ve bol suda yumuşayınca kadar haşlayın. Bir kase içinde hardalı, mayonezi,limon suyunu, tuzu çırparak karıştırın. Daha sonra havuçlarınızın miktarına ve damak zevkinize göre yeteri kadar yoğurt, zeytinyağı ve dereotunu ekleyerek tekrar karıştırın ve havuçların üzerine dökerek servis yapın.
Pazartesi, Ocak 15, 2007
Havuç sote
gonderen yesimin tarifleri saat 09:09:00
grup Pratik Fikirler Kolay Tarifler, Salatalar, Sebze Yemekleri
Subscribe to:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 Comments:
Post a Comment