Malzemeler
Hamuru için;
12 yemek kaşıgı un
125 gr.eriyip soğumuş margarin
2 yemek kaşığı yogurt
1 cay kaşığı kabartma tozu
1 cay kaşığı tuz
Harcı için;
½ kg.ıspanak
2 küçük soğan
1 diş sarımsak
Tuz,karabiber
Üstü için
1 su bardağı süt
1 yumurta
1 corba kaşığı un
Yeteri kadar kaşar peyniri
Hazırlanması
Hamur malzemelerini (Unu, eriyip sogumus margarini, yogurdu, kabartma tozunu ve tuzu) yoğurarak hamur hazırlayın. Hazırladığınız hamuru tepsiye yayın.
Harcı için; Ispanağı,soganı,ve sarımsağı az yağda kavurun ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra hamurunuzun üzerine yayın.
Üstü için; Sütü, yumurtayı ve 1 çorba kaşığı unu çırparak karıştırın ve hazırladığınız hamurun üstüne dökün. En üstüne arzunuza göre kaşar peyniri rendesi yayın ve 200C fırında üstü kızarana kadar pişirin.
Cuma, Ocak 26, 2007
Kiş
gonderen yesimin tarifleri saat 10:48:00
grup Pastalar, Sebze Yemekleri
Subscribe to:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 Comments:
Post a Comment